Кваліфікаційний шаховий онлайн-турнір

Незважаючи на військовий стан та дистанційний режим занять наш шаховий гурток продовжує роботу. Протягом грудня відбувся кваліфікаційний шаховий онлайн-турнір початківців 5-го, 4-го (1-ий юнацький) та 3-го розрядів. Проведенню шахових партій не завадили ні повітряні тривоги, ні відсутність світла. Турнір проведений повністю, зіграні всі 66 партій. Варто відзначити, що деякі учасники турніру знаходяться далеко за межами нашого міста, а то і самої України: в м. Дніпро, в Ірландії, в Польщі, а сам керівник гуртка - в Болгарії. У даному заході вихованці отримали досвід участі в онлайн-турнірі, значно підвищивши свою майстерність. Турнір був проведений на платформі Chess.me, а саме нагородження відбулось 30 грудня офлайн у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості.

За результатами турніру І місце здобув Кирило Батюк, ІІ місце виборов Іван Бондар, а ІІІ місце – Яна Кузьменко. Призерами також стали Максим Видра, Поліна Бондаренко, Ілля Підгорний, Олексій Грабовець, Ангеліна Андрущенко, Анастасія Коробко, Іван Моцар, Аким Свириденко та Кирило Маланчук.

Висловлюємо велику вдячність керівнику шахового гуртка Войтовичу Миколі Йосиповичу за професіоналізм, а батькам дітей за розуміння та підтримку.

/Files/images/IMG_20221230_144746_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.